Veelgestelde Vragen

FAQs - Veelgestelde Vragen

Jazeker, Beton kan in iedere gewenste kleur worden gemengd. Er is dus altijd een vloer te maken die past bij uw woon- en/of werkwensen.

In geval van nieuwbouw in uw kantoorpand, showroom of magazijn, is het verstandig om al in een vroeg stadium uw keuze voor een betonvloer duidelijk te maken. Want wanneer de werkvloer wordt gestort, moeten de vloerverwarming en andere leidingen, bijvoorbeeld ten behoeve van de watervoorzieningen en elektriciteit, al in de vloer worden weggewerkt. Dit vraagt om een andere benadering dan de aannemerij gewend is. Er wordt namelijk slechts één laag gestort. Wanneer de bouw op zijn eind loopt, komen wij uw vloer graag ‘schuren en polijsten. U heeft geen zandcement en tegels meer nodig, om uw vloer af te werken. Dit scheelt een hoop materiaal én kosten. Verschillende vloerlagen kunnen bovendien van elkaar losraken.

Nee, wij werken met verschillende slijptechnieken. Afhankelijk van het gewenste resultaat, kunt u een keuze maken uit bronze, zilver, goud of platinum. Voor meer informatie klikt u hier.