Bij de productie van beton worden uitsluitend natuurlijke grondstoffen gebruikt. Voor het vervaardigen van een Kempen Superfloor is bovendien tot dertig keer minder energie nodig dan voor het vervaardigen van traditionele vloeroplossingen. Een Kempen Superfloor is dan ook hét milieuvriendelijke en duurzame alternatief voor het uitbreken of coaten van vloeren.

besparingscalculator_header
...en ontdek wat u kunt besparen!
m2
Tegelvoer
Tegels
Lijm
Totaal
Kempen Designfloor
Totaal
Totale besparing

content hr

Natuurlijk: een betonvloer

In industrieën waarin een stofvrije werkomgeving gewenst is, worden vloeren vaak voorzien van een coating. Met ons procedé proberen wij ons hiervan te onderscheiden. Op de vloeren van Kempen Designfloors is geen coating nodig.

Dit biedt een aantal voordelen:
Voordat je een coating op een betonvloer kunt aanbrengen, moet de betonvloer geschuurd of gestraald worden. Een intensief karwei. Het proces om de coating te maken, is bovendien erg milieubelastend. Een coating is immers een chemisch materiaal. Wanneer door gebruik de coating kapot gaat, is reparatie niet mogelijk of niet mooi. In zo’n geval moet de hele vloer opnieuw behandeld worden. De hele cyclus begint dan van voren af aan.

Kiest u voor een Kempen Superfloor, dan wordt de vloer zodanig geslepen en gepolijst dat een harde, gesloten toplaag ontstaat. Het beton krijgt een levensduur gelijk aan de levensduur van het pand zelf. De initiële kosten zijn gelijk aan of zelfs goedkoper dan traditionele vloeroplossingen. In combinatie echter met de lange levensduur, heeft een betonvloer een total cost of ownership die circa zestig procent lager ligt dan de kosten van traditionele vloeroplossingen.

Ons onderhoudssysteem is de enige milieuvriendelijke reinigingsmethode die op dit moment voorhanden is. Uw vloer krijgt zijn vertrouwde uitstraling terug, zonder dat er gebruik gemaakt hoeft te worden van chemicaliën of polijstmiddelen. Alleen water is voldoende. Voor meer informatie over ons onderhoudssysteem, klik hier.