Kempen Designfloors hanteert het Kempen Superfloor procedé, een revolutionaire methode waarbij uw betonvloer wordt versterkt en verduurzaamd. Door de betonvloer te slijpen, impregneren en polijsten met speciale machines voorzien van diamantschijven, wordt de toplaag van de vloer verwijderd en komt het sterkere, onderliggende beton naar de oppervlakte. Kleine oneffenheden worden verwijderd. Gaten worden gedicht. De nieuwe toplaag is hard en gesloten, als marmer of terrazzo. Vloeistoffen, chemische stoffen, oliën en vuil krijgen geen kans om door te dringen. Bovendien krijgt uw betonvloer een prachtige glans én: een uniek uiterlijk. Want geen betonvloer is hetzelfde!

Voor het renoveren van uw betonvloer maakt Kempen Designfloors gebruik van verschillende soorten machines, zoals HTC, Blastrac en Scanmaskien. Door gebruik te maken van eerste grove en daarna steeds fijnere diamantschijven, ontstaat een vlakke, egale, glanzende vloer die gemakkelijk te onderhouden is. De vloer behoudt te allen tijde zijn antislipfunctie.

werkwijze intro

Bij Kempen Designfloors kunt u kiezen uit vier verschillende slijpconcepten:

 

Platinum

dit concept geeft de meeste glans aan uw betonvloer, doordat de vloer in meer stappen wordt geschuurd dan in de andere concepten. De vloer is ultrasterk en glad. Bandensporen en andere verontreinigingen kunnen zich niet hechten. Licht wordt optimaal gereflecteerd.

Gold

uw betonvloer wordt minder diep geschuurd dan bij bijvoorbeeld het Platinum concept. Dit betekent dat er minder grind aan het oppervlak komt. De vloer wordt gepolijst, waardoor een mooie glanslaag ontstaat. Dit slijpconcept is zeer geschikt voor reeds vlakke betonvloeren. Net als bij Platium kunnen bandensporen en andere verontreinigingen zich niet hechten.

Silver

een variant van Platinum waarbij de vloer diep wordt geschuurd, maar niet wordt gepolijst. Deze uitvoering leent zich uitstekend voor vloeren met een matte uitstraling.


Bronze

Dit slijpconcept kent het kleinste aantal schuur- en polijststappen. Bij deze methode komt het grind niet bloot te liggen. De toplaag wordt weliswaar gepolijst, maar niet weggeslepen. Het proces verstrekt de toplaag en creëert een glanzend oppervlak.

Indien gewenst, behandelt Kempen Designfloors uw betonvloer met een speciale Stain-protector, tegen vlekvorming. Hoewel uw betonvloer blijft ademen, krijgen vocht, vuil, oliën, vetten etc, geen kans om in uw betonvloer te dringen c.q. te hechten.